Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

11. 05. 2023. 23:39 >> 23:39

LIGA KONFERENCIJA

Vest Hem preokrenuo protiv Alkmara: Antoniov refleks za nastavak snova o Pragu

Fudbaleri Vest Hema su uspjeli da prekoretom dođu do pobjede u prvom meču polufinala Lige Konferencija protiv AZ Alkamra i na kraju da slave sa 2:1.

Lijep fudbal smo mogli da vidimo na "London stadionu", u kojem su domaći fudbaleri prvi nametnuli svoj tempo i djelovalo je da su blži golu, ali i AZ je imao svoje šanse.

I onda šok za domaču publiku, kada je Tijani Rejnders prihvatio loptu na nekih 20 + metara od gola i uputio udarac. Lopta je na putu do Areolinog gola, tapnula ispred španskog golmana, dovoljno da mu poremeti procjenu i gosti su vodili 0:1.

Izabranici Dejvida Mojesa nisu se predavali, nastavili su da igraju ofanzivno, a do prekoreta dolaze pomalo i na srećan način.

Iskusni australijski golman Metju Rajan pravi lošu procjenu kod izlijetanja, pa je umjesto da boksuje loptu, nokautirao Džeroda Bouvena.

Turski sudija Halil Meler je pokazao na bijelu tačku, a odgovornost je preuzeo Mohamed Said Benhrama koji je bio precizan.

Uslijedila je prava opsada gola, a momentum je iskoristio Jamajčanin Majkl Antonio, koji se samo devet minuta nakon izejdnačenja, nakon jednog pravog "fliperskog karambola" najbolje snašao i zabio za preokret, ispostaviće se i konačan rezultat.

Putnika u finale, koje se ove godine igra u Pragu, odlučiće revanš koji se za sedam dana igra na AFAS stadionu u Alkmaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније