Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

17. 05. 2023. 11:56 >> 12:05

PRENOSI SPORT.ES

Gundogan pristao na trogodišnji ugovor sa Barselonom

Kako prenosi „Sport.es“ Barselona je već postigla usmeni dogovor sa igračem Mančester sitija, Ilkajom Gundoganom do ljeta 2026. godine.

Mančester Siti ponudio je Gundoganu produženje ugovora, ali 32-godišnji fudbaler nakon sedam godina u Premijer ligi želi novi izazov i nada se da će sledeće sezone igrati na „Kamp Nou“ stadionu.

Pep Gvardiola, menadžer Sitija ranije je izrazio da se nada da će Gundogan ostati u klubu.

Gundogan je u Siti došao 2016. godine a ugovor mu ističe u junu 2023. godine. Ove sezone upisao je 47 mečeva u svim takmičenjima i postigao je devet golova uz sedam asistencija.

Sa Sitijem Gundogan je osvojio četiri titule u Premijer ligi, FA kup, četiri Liga kupa i dva Komjuniti Šilda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније