Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

27. 05. 2023. 11:54   >>  11:54

ŽELE ARGENTINCA NAZAD

Barsa "vrbuje" Mesija: Kapitenska traka za povratak na "Nou Kamp"

Barselona je spremna da kapitensku traku preda Lionelu Mesiju, ukoliko Argentinac na ljeto odluči da se vrati u katalonski klub.

Budući da je Mesijev odlazak iz Pari Sen Žermena gotovo izvjestan, Barselona planira da na ljeto vrati svoju legendu na "Kamp Nou" i navodno je spremna da mu ponudi kapitensku traku, navodi "Mundo Deportivo".

Mesi je bio kapiten Barse prije nego što je otišao u francuski klub 2021. godine, a posle njegovog odlaska kapitenska traka je uručena Serhiju Busketsu.

Pošto je Buskets već najavio da će napustiti klub na kraju sezone, Barselona će kapitenskom trakom pokušati da ubijedi Mesija da se vrati u klub.

Ako do toga ne dođe, Robert Levandovski ili Ronald Araujo će postati novi vođa tima.

Mesija se već duže vrijeme dovodi u vezu sa povratkom u Barselonu nakon što je postalo izvjesno da neće produžiti ugovor sa PSŽ-om koji mu ističe na ljeto.

Nedavno je i trener Barselone Ćavi rekao da Mesijev povratak zavisi od toga šta Argentinac želi.

Mesija večeras očekuje utakmica protiv Strazbura u Ligi 1, a PSŽ-u je dovoljan i bod da matematički osigura titulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније