Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

28. 05. 2023. 12:41   >>  12:41

UGOVOR MU ISTIČE SLEDEĆE GODINE

Predsjedink Atletika: Simeone će biti trener dok sam ne odluči da ode

Predsjednik Atletiko Madrida Enrike Serezo rekao je za španski "AS" da je Dijego Simeone uradio odličan posao sa klubom, te da se nada da će još dugo godina biti na klupi "Jorgandžija".

"Simeone je došao u Atletiko jer timu nije išlo dobro. Imali smo sreću da upoznamo Simeonea, koji je trenirao u Italiji i Argentini. Bilo je to kockanje, ali to nismo vidjeli kao rizik, jer smo bili potpuno sigurni da će uraditi sjajan posao i pokazao je svoju naklonost klubu. Polagao je velike nade u dolazak u Atletiko. Došao je, ali je došao zauvijek. Prošlo je jedanaest godina i veoma je teško provesti toliko vremena u Španiji i Evropi. Imao je sreću da je njegov rad nagrađen titulama. On će biti trener koji će zauvijek ostati u sjećanju kluba", izjavio je Serezo za španski "AS".

Serezo se, takođe, nada da će Simeone još neko vrijeme ostati u Atletiku, uprkos tome što mu sadašnji ugovor ističe na ljeto 2024. godine.

"Čolo će biti ovdje dok on ne odluči da ode. Onog dana kada poželi da ode, otići će. Neka to bude još dugo, barem za deset godina", zaključio je Serezo.

Simeone je Atletiko preuzeo 2011. godine, a sa madridskim klubom osvojio je dvije titule šampiona u Španiji, Kup Kralja, Superkup Španije, dvije Lige Evrope i dva evropska Superkupa.

Atletiko je pod vođstvom Simeonea dva puta poražen u finalu Lige šampiona od Reala - 2014. i 2016. godine.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније