Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

06. 06. 2023. 17:48 >> 17:52

TROGODIŠNjI UGOVOR

Seoane novi trener Borusije iz Menhengladbaha

Švajcarac Herardo Seoane novi je trener fudbalskog kluba Borusija iz Menhengladbaha.

Švajcarski 44-godišnji trener potpisao je trogodišnji ugovor, saopštio je danas bundesligaški klub.

On je na klupi zamijenio Danijela Farkea, koji je prošle nedjelje napustio klub nakon što je ekipa poslije promjenljivih rezultata sezonu završila na 10. mjestu na tabeli Bundeslige.

"Herardo Seoane je bio uspješan u nekoliko klubova proteklih godina. On je mlad trener, ali sa mnogo iskustva. Gaji stil fudbala koji želimo da vidimo", naveo je klub.

Seoane je sa Jang Bojsom osvojio tri titule u švajcarskom prvenstvu prije nego što je preuzeo Bajer iz Leverkuzena, gdje je 2021. u prvoj sezoni osvojio treće mjesto i izborio plasman u Ligu šampiona.

Otpušten je prošlog oktobra posle lošeg starta sezone i ostavio je ekipu u zoni ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније