Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

25. 07. 2023. 18:56 >> 18:56

SKALPA SE EKIPA ZA LIGU ŠAMPIONA

Marsej pravi ozbiljan tim: Želi dvojac iz Barselone

Sudeći po pojačanjima koja su stigla na "Velodrom", ali i ona koja se pominju, Marsej bi mogao da bude jedno od najprijatnijih iznenađenja naredne sezone.

Kako prenosi španski "Sport", marsej je zainteresovan za štoperski tandem iz Barselone, Kelmena Lengela i Erika Garsiju. Oni imaju važeći ugovor sa "Blaugranom" još tri godine.

Lengle je prethodnu sezonu sezonu proveo na pozajmici u Totenhemu, dok Garsija nije bio standardan kod Ćavija, pa bi reješenje mogla da bude potencijalna pozajmica.

Marsej je bio veoma aktivan u ovom prelaznom roku, pa je tako doveo neka zvučna imena u veznom redu i napadu.

Na "Velodrom" su stigli Ismail Sar iz Votforda i Renan Lodi i Žofri Kondogbija iz Atletiko Madrida za 13 i osam miliona, i Ruslan Malinovski iz Atalante za 10 miliona.

Ipak, najveće pojačanje stiglo je u vidu Pjer-Emerik Obamejanga koji je stigao besplatno, iako je imao ugovor sa Čelsijem još godinu dana.

U klubu su već Arkadijuš Milik, Nemanja Radonjić, Kevin Strotman, Pol Lirola...

Na klupu Marseja stiglo je dobro poznato ime, bivši trener Atletik Bilbaoa, Marselinjo, pa se može zaključiti da francuski velika ima najveće moguće ambicije naredne sezone, gdje će  igrati plej-of za Ligu šampiona.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније