Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

15. 08. 2023. 22:31 >> 22:40

CRNOGORSKI FUDBALER

Rakonjac umanjio ubjedljiv poraz TSC-a

Fudbaleri TSC-a nisu uspjeli da se plasiraju u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanšu u Bačkoj Topoli izgubili od Brage sa 1:4.

Poslije 3:0 u prvoj utakmici, Braga je novom ubedljivom pobjedom potvrdila plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će TSC svoj evropski put nastaviti u grupnoj fazi Lige Evropa.

Braga je u Bačkoj Topoli sve riješila poslije samo 20 minuta igre pošto je povela sa velikih 4:0.

Sve je započeo Pici u devetom minutu, četiri minuta kasnije se u strijelce upisao Bruma, u 16. minutu je mrežu TSC-a pogodio Alvaro Đalo, dok je Al Musrati u 20. minutu pogodio za 4:0.

Poslije lošeg početka utakmice kada je TSC bio potpuno nemoćan, Marko Rakonjac je pogotkom u 40. minutu uspio da malo popravi utisak.

Fudbaleri Brage će u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati sa boljim timom iz dvomeča Panatinaikos - Marsej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније