Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

20. 09. 2023. 14:31 >> 15:16

DOBILI PRIJETNjE OD NAVIJAČA

Raspad u Marseju: Marselinjo i Longorija napustili klub

Fudbaleri Marseja igrali su neriješeno sa Tuluzom (2:2) za vikedn, ali ih je taj remi koštao više od dva izgubljena boda.

Nakon te utakmice, prdesjednik Marseja Pablo Longorija, imao je "izuzetno napet" sastanak sa predstavnicima navijača, a kako prenosi "Eurosport", dobio je i prijetnje smrću.

Zbog toga je Longorija odlučio da se povuče sa funkcije predsjednika, na koju je došao u februaru 2022. godine, a zajendno sa njim klub će napustiti i ostali članovi uprave.

Međutim, kako je prenio L’Ekip, to nisu jednini odlasci sa "Velodroma", pošto će i trener Marseja, Marselinjo, u znak solidarnosti napustiti klupu, a njim će otići i njegovi saradnici.

Njega će na klupi privremeno zamijeniti Pančo Abardonado i Žan Pjep Papaen koji će ekipu predvoditi protiv Ajaksa u četvrtak.

Marselinja je Longorija angažovao prije tri mjeseca, i od tada je ekipu vodio na sedam zvaničnih utakmica. Upisao je dvije pobjede, četiri remija i poraz, a u francuskom prvenstvu u na 4. poziciji sa devet bodova, dva manje od lidera Monaka.

  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније