Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

02. 10. 2023. 22:01 >> 22:01

SERIJA B

Zanio se: Fudbaler Citadele uz pivo nazdravio pobjedničkom golu

Nesvakidašnja situacija viđena je sinoć u samom finišu utakmice između Citadele i Leka u Seriji B

Posljednjeplasirani Leko imao je sve u svojim rukama do pred sam kraja meča da upiše prvu pobjedu u prvenstvu, ali je uslijedio nestvaran preokret.

Citadela je u posljednja tri minuta postigla dva gola, čime je obezbijedila važnu pobjedu u borbi za gornji dio tabele u Seriji B.

Preokret je započeo Filipo Pitarelo u 87. minutu (prethodno promašio penal), a dva minuta kasnije Klaudio Kasano pogodio je za pobjedu.

Svi igrači Citadele su potrčali prema svojim navijačima da proslave pogodak, ali je vezista Simone Branka otišao korak dalje, pa je u euforiji u znak trijumfa nazdravio iz čaše piva koju je držao jedan navijač domaće ekipe.

Nema sumnje da su mu se u slavlju nakon meča pridružili i saigrači.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније