Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 01. 2024. 22:52 >> 22:51

ITALIJANSKI MEDIJI

Štoper Đenove na pragu prelaska u Totenhem

Štoper Đenove Radu Dragušin blizu je prelaska u Totenhem, prenose italijanski mediji.

On je ljetos prešao iz Juventusa u Đenovu za 5,5 miliona eura, a ovog januara će , kako navodi italijanski novinar Fabricio Romano, za oko 25 miliona stići na "Vajt Hart Lejn".

Kako se navodi, prvo je rumunski štoper dogovorio lične uslove sa Spursima, a nakon toga zajednički jezik pronašli su i dva kluba.

Juventus je Rumuna pozajmljivao Sampdoriji, Salernitani i Đenovi prije nego što je minulog ljeta njegov ugovor otkupila ekipa sa "Marasija".

Dragušin je 12 puta nastupio za reprezentaciju Rumunije.

Ove sezone za Đenovu je odigrao 21 utakmicu , postigao je dva gola i zabilježio jednu asistenciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније