Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

26. 04. 2024. 16:30 >> 16:31
Čitaj mi:

BORBA ZA FINALE

Ferel: Ukoliko pokažemo veću želju od Partizana, možemo do brejka

Košarkaši Budućnost Volija u utorak protiv Partizana u gostima počinju borbu za finale ABA lige. Plejmejker "plavih" Jogi Ferel kazao je da njegova ekipa mora da pokaže veću želju od rivala, ukoliko želi da napravi brejk.

"Sve je moguće, a ako pokažemo naš mentalitet i to da ne želimo da se povučemo, mislim da ćemo imati veliki šansu da pobijedimo. Kada dođe plej-of uvijek je sve do onog tima koji više želi pobjedu. Imaćemo sve protiv nas, navijače, možda i sudije, ali ukoliko mi pokažemo veću želju imaćemo veliku šansu", naglasio je Ferel.

Atmosfera u Beogradu uvijek izvuče ono najbolje iz igrača...

"Uvijek je zabavno igrati u Beogradu, atmosfera je odlična, Partizan ima bučne navijače... Ali mislim da od strarta utakmice moramo da krenemo sa mentalitetom da zaista želimo nešto da ostvarimo", kazao je košarkaš Budućnosti.

Istakao je da je dobra odbrana recept za trijumf.

"Očigledno je da se radi o jednoj od najboljih ofanzivnih ekipa u ligi, možda i u Evroligi - svako je prijetnja iz njihovog tima tako da ćemo morati da vodimo računa o našoj igri i da pomažemo jedni drugima", smatra Ferel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније