Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

13. 01. 2024. 15:05 >> 15:05

GOLMAN NOVOG PAZARA U TIVTU

Zogović novo pojačanje Arsenala

Bojan Zogović, crnogorski internacionalac i fudbaler Novog Pazara novo je pojačanje Arsenala iz Tivta.

Rođeni Beranac koji igra na poziciji golmana a u februaru puni 35 godina imao je bogatu fudbalsku karijeru u kojoj je promjenio 15-ak klubova, među kojima su i neka velika imena iz regiona poput Rijeke, Radničkog iz Niša, Rada, Vlaznije, Banata.

„Drago mi je što sam postao član FK Arsenal. Vjerujem da ću svojim iskustvom pomoći klubu i saigračima u ostvarivanju ciljeva u ovoj sezoni. Odradio sam trening sa ekipom i vidi se da ekipa ima potencijal i kvalitet. I naravno, zahvaljujem se predsjedniku Kandiću i stručnom štabu na ukazanom povjerenju i vjerujem da ćemo svi zajedno napraviti dobre rezultate“, izjavio je Zogović za klupski sajt Arsenala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније