Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 02. 2024. 14:20 >> 14:23
Čitaj mi:

HAMARBI TRAŽI OSAM MILIONA

Švedski mediji: Viktor Đukanović na meti Lacija

Crnogorski reprezentativac Viktor Đukanović na meti je Lacija, prenose švedski mediji.

Ofanzivac Hamarbija tokom zimskog prelaznog roka je odbio da ide u američku MLS ligu, uz poruku da bi najviše volio da jednog dana zaigra u Seriji A.

Osim Lacija, za Đukanovića su ove zime bili zaintersovani Sasuolo i Verona, ali kako navode mediji u Švedskoj, ta dva kluba ne mogu da plate osam miliona za obeštećenje, koliko traži Hamarbi.

Navodi se da bi Rimljani Đukanovića zbog viška igrača van Evropske unije poslali na pozajmicu baš u Veronu do kraja sezone.

Ističe se da se sportski direktor Hamarbija Mikael Hjelmberg vratio sa poslovnog putovanja u Nigeriji, kako bi se suočio sa mogućom prodajom Đukanovića.

Crnogorski napadač je u zimu 2023. iz Budućnosti prešao u Hamarbi, a u svojoj prvoj sezoni postigao je 11 golova u šampionatu Švedske na 25 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније