Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

01. 03. 2024. 16:24 >> 16:24
Čitaj mi:

OSUĐEN NA ČETIRI I PO GODINE

Tužilaštvo ulaže žalbu: Traže dužu zatvorsku kaznu za Alvesa

Špansko tužilaštvo nije zadovoljno presudom bivšem fudbaleru Barselone i reprezentativcu Brazila Daniju Alvesu, pa će uložiti žalbu kako bi se ista produžila.

Dani Alves je 22. februara osuđen na četiri i po godine zatvorske kazne zbog silovanja djevojke, koje se desilo u decembru 2022. godine.

Uz to morao je žrtvi da uplati 150.000 eura.

Tužilaštvo je zahtjevalo kaznu od devet godina zatvora, odbrana od godinu dana (s tim da se uračuna i period koji je proveo u pritvoru).

Advokati žrtve su tražili 12 godina zatvorske kazne.

Dani Alives je čak pet puta tokom suđenja mijenjao iskaz, od toga da se svega sjeća, do toga da je bio u alkoholisanom stanju, te da se zbog toga ne sjeća tačno slijeda događaja.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније