Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

24. 03. 2024. 00:17 >> 01:33

PADALI REKORDI

Noć kada su Baumgartner i Virc pisali istoriju

Često se u sportu dešava da padaju rekordi, ali ono što se večeras dogodilo nije nikada ranije.

U razmaku od tri sata, Krištof Baumgartner i Florijan Virc postigli su dva najbrža gola u istoriji utakmica nacionalnih timova.

Prvo je na sceni bio Austrijanac iz Salcburga, koji je u pobjedi nad Slovačkom (2:0) dao gol za šest sekundi i 15 stotinki! Gol pogledajte OVDJE.

Sat kasnije, mladi as Bajer Leverkuzena je dao spektakularan gol na gostovanju Francuskoj, a prošlo je tačno 7,38 sekundi. Sjajan šuc Virca pogledajte OVDJE.

Njemačka je do kraja bila bolji rival, a nadmoć je krunisala u 49. minutu, kada je Kai Haverc krunisao sjajnu akciju.

Francuzi su bili razočarani izdanjem pred svojim navijačima.

"Njemci su nas nadvisili u svakom aspektu igre. Svi moramo da igramo bolje, nismo uspjeli da sprovedemo naš plan. Igrali smo protiv sjajnog tima, ali smo svi morali bolje, i individualno i kolektivno", poručio je vezista Reala Orelijen Čuameni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније