Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

29. 03. 2024. 12:59 >> 12:58
Čitaj mi:

DOBRE VIJESTI ZA ĆAVIJA

Pedri i De Jong se vraćaju u ekipu za duel sa Pari Sen Žermenom

Fudbaleri Barselone Pedri i Frenki de Jong najvjerovatnije će se vratiti u ekipu za prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Pedri i De Jong povrijedili su se početkom mjeseca u utakmici protiv Atletik Bilbaa (0:0) u španskom prvenstvu, ali su se oporavili i mogli bi da budu u ekipi za duel u Parizu, prenio je Mundo Deportivo.

Kako se navodi, Pedri je već počeo samostalno da trenira, a De Jong je i dalje na rehabilitaciji, ali će uskoro i on početi sa treninzima. Ljekarski tim Barselone uvjeren je da će biti spreman za prvu utakmicu.

Prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Barselone igra se 10. aprila od 21 čas u Parizu.

Problema sa povredama mišića imaju Andreas Kristensen i Ronald Arauho i najvjerovatnije će iz predostrožnosti propustiti predstojeću prvenstvenu utakmicu Barselone protiv Las Palmasa. Taj duel na programu je u subotu u Barseloni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније