Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

17. 04. 2024. 12:51 >> 13:01
1
Čitaj mi:

KAŽNJEN ZBOG UTAKMICE SA DEČIĆEM

Cekliću 18 mjeseci suspenzije

Skandal na utakmici Mladost Lob-bet - Dečić, kada je Zvonko Ceklić "poskočio" prije šuta Bojana Matića i omogućio mu da postigne vodeći gol, dobio je epilog - defanzivac tima iz Donje Gorice suspendovan je 18 mjeseci!

"Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore na sjednici održanoj 17.4.2024. godine izrekla je Zvonku Cekliću, igraču OFK Mladost Lob.bet disciplinsku mjeru zabrana igranja u trajanju od 18 mjeseci zbog učešća u neregularnosti utakmice, čime je počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG. Odluka Disciplinske komisije biće proslijeđena nadležnim organima FIFA sa ciljem izricanja zabrane igranja na zvaničnim utakmicama u trajanju od 18 mjeseci u svim zemljama koje su članice Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). Fudbalski savez Crne Gore i Disciplinska komisija sarađuju sa državnim Tužilaštvom, koje vodi postupak vezan za utakmicu OFK Mladost Lob.bet – FK Dečić AdmiralBet, pa će u odnosu na buduća saznanja otvoriti disciplinske postupke", saopšteno je iz Disciplinske komisije FSCG, čiji je predsjednik Rajko Radulović.

U izrečenu disciplinsku mjeru zabrane igranja uračunava se vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 29. februara, tako da Ceklić fudbalu može da se vrati krajem avgusta sljedeće godine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније