Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

24. 04. 2024. 14:37 >> 14:37
Čitaj mi:

PUŠTENI UZ KAUCIJU

Dva igrača iz Premijer lige uhapšena zbog navodnog silovanja

Dvojica igrača iz Premijer lige su uhapšena zbog veza sa navodnim silovanjem, javio je BBC. Dva 19-godišnjaka su puštena uz kauciju, nakon što ih je policija ispitala.

Za sada se zna samo da igraju za isti klub, koji je odbio da komentariše optužbe.

"Policjaci su uhapsili dva muškarca nakon prijave silovanja. Jedan 19-godišnjak je uhapšen zbog sumnje na napad i podstrekivanje silovanja, a drugi zbog sumnje u silovanje. Obojica su puštena uz jemstvo", objavila je policija.

Optužbe je prvi objavio "San", koji je napisao da se navodni napad dogodio u petak. Ne zna se da li je klub suspendovao igrače do okončanja istrage.

Premijer liga je uvela obavezni trening seksualnog pristanka za igrače i članove klubova 2022. godine, nakon nekoliko prijavljenih silovanja igrača iz najvišeg ranga.

U novembru, u Panorama papirima je objavljeno da su dva igrača nastavila da igraju za svoje timove, iako su klubovi znali da su pod istragom za sliovanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније