Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 06. 2015. 22:42 >> 22:35

I ZA MANJU PLATU

Pjanić: Džeko želi da pređe u Romu

Fudbaler Rome Miralem Pjanić izjavio je danas da bi njegov sunarodnik, napadač Mančester sitija Edin Džeko, pristao i na smanjenje plate u Romi, samo da bi potpisao za taj italijanski klub.

Džeko u prošloj sezoni nije uspio da se izbori za mjesto u prvom timu, pa su britanski mediji spekulisali da će napustiti engleski klub i preći u Romu.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine odigrao je 22 utakmice u Premijer ligi prošle sezone, što je najmanji broj mečeva za taj tim otkako je u sezoni 2010-2011, došao u Siti i odigrao 15 prvenstvenih mečeva.

"Džeko bi 'potrčao' u Romu, a plata ne bi bila problem, pošto bi se prilagodio. Sve zavisi od kluba", rekao je Pjanić za sajt Romanjuz, prenosi Beta.

Džeko je prošle sezone odigrao ukupno 31 utakmicu u svim takmičenjima i postigao šest golova.

Roma traži način da dovede Džeka

Džekov menadžer je prije nekoliko dana demantovao glasine da će njegov klijent napustiti "Etihad", rekavši da je Džeko srećan u Sitiju i da nema razloga da razmišlja o odlasku.

Ali, ne treba puno da se zaključi da je i napadač BiH željan igre i da bi vjerovatno bio dobar potez ako bi prešao u redove kluba kao što je Roma.

Rimljanima je neophodan napadač jer nijesu uspjeli da dovedu Karlosa Baku, pošto je Kolumbijac pristao na transfer u Milan. Roma ne može da isplati Sitiju 20 miliona eura koliko se procjhenjuje Džekova cijena, ali zato ima “plan B”.

"Vučica" će pokušati da u transfer uključi srpskog reprezentativca Adema Ljajića, 23-godišnjeg napadača koji je za 11 miliona eura stigao iz Fiorentine u ljeto 2013. godine, pišu BiH mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније