Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

31. 01. 2020. 12:22   >>  12:21

U ZNAKU BROJA 24

Ol-star utakmica zbog Brajanta u novom formatu

NBA liga je objavila da je izmijenila format Ol-star utakmice koja će biti odigrana 16. februara u Čikagu.

Susret LeBronovog i Janisovog tima će imati humanitarni karakter, a posljednja četvrtina će se igrati u čast Kobiju Brajantu.

Prve tri četvrtine igraće se po 12 minuta, a svaka četvrtina će početi rezultatom 0:0. Pobjedničke ekipe nakon sve tri četvrtine će dobiti 100.000 američkih dolara koje će dati humanitarnoj organizaciji iz Čikaga po svom izboru.

Posljednja četvrtina neće biti vremenski ograničena, već će će se igrati u čast Brajantu.

Poenterski učinak ekipa u prve tri četvrtine će se sabrati, a igraće se dok rezultat na kraju meča bude 24 poena veći od broja poena ekipe koja bude u prednosti nakon tri četvrtine.

To u praksi znači ako, na primjer, LeBronova ekipa bude nakon tri četvrtine vodila rezultatom 100:95, za pobjedu će joj trebati 24 poena, dok bi Janisovoj ekipi trebalo 29 poena.

Ekipa koja pobijedi će dobiti dodatnih 200.000 dolara koje će proslijediti takođe u humanitarne svrhe.

Odabrane su i rezerve na Ol-star utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније