Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 11. 2013. 17:49 >> 20:46

KSCG

Predsjedništvo prihvatilo izvještaj Pavićevića

Predsjedništvo Košarkaškog saveza Crne Gore (KSCG) prihvatilo je danas izvještaj selektora Luke Pavićevića o nastupu muške seniorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu Sloveniji, saopšteno je nakon sjednice.

Pavićević je podnio sveobuhvatan i detaljan izvještaj o rezultatu ostvarenom na EP, na kojem je reprezentacija sa dvije pobjede i tri poraza takmičenje završila u preliminarnoj fazi, prenosi Mina.

Predsjedništvo je ovlastilo Izvršni odbor (IO) da za narednu sjednicu dostavi predloge za novog selektora kadetske reprezentacije, nakon što je Đorđije Pavićević ranije podnio ostavku.

Dogovoreno je da IO za narednu sjednicu Predsjedništva pripremi izvještaj o radu selektora svih reprezentativnih selekcija u 2013.

Koordinator rada sa mlađim kategorijama u KSCG Vlado Šćepanović iznio je prijedloge za rad sa mlađim kategorijama u narednom periodu.

Najavljeno je da će KSCG donirati KK Paramount dio opreme za košarku u kolicima.

Saopšteno je da je KSCG od FIBA Evrope dobio donaciju od 1.400 lopti i da će biti podijeljene klubovima, a biće iskorišćene za potrebe mlađih reprezentativnih selekcija.

Sjednici je prisustvovalo 11 od 13 članova Predsjedništva, a predsjedavao je predsjednik Milo Đukanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније