Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z. [ Beta ]

06. 12. 2021. 21:06   >>  21:08

DEVETA POBJEDA

Ivanović i Kalinić predvodili Zvezdu protiv Cibone

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras na svom terenu u Beogradu Cibonu sa 86:72 (15:17, 25:14, 23:23, 23:18), u posljednjoj utakmici 10. kola ABA lige.

Zvezdu su predvodili Nikola Ivanović sa 15 poena i šest asistencija i Nikola Kalinić sa 15 poena, tri skoka i tri ukradene lopte. Ostin Holis dodao je 13 poena, a Ognjen Dobrić 12 poena i četiri skoka.

U zagrebačkoj ekipi najefikasniji je bio Roko Prkačin sa 16 poena i četiri skoka, a Amar Gegić postigao je 13 poena, uz sedam skokova i pet asistencija. Lovro Gnjidić utakmicu je završio sa 10 poena i šest asistencija.

Poslije 10 kola u regionalnom takmičenju Zvezda ima skor od devet pobjeda i jednog poraza, koliko ima i Partizan. Cibona je šesta sa po pet pobjeda i poraza.

U sljedećem kolu Zvezda će u subotu igrati na gostujućem terenu protiv Krke, a Cibona će dan kasnije dočekati Budućnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније