Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ Beta ]

23. 01. 2023. 20:24 >> 20:20

ABA

Zvezdi derbi protiv Cedevita Olimpije

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras u Beogradu Cedevita Olimpiju sa 100:95 (26:23, 29:26, 29:23, 16:23), u utakmici 16. kola ABA lige.

Zvezdu su predvodili Fakundo Kampaco sa 19 poena, pet skokova i pet asistencija, Ognjen Dobrić sa 18 poena i Luka Vildosa sa 15 poena, šest asistencija i pet skokova. Filip Petrušev pobjedi je doprinio sa 13 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

U postavku ekipe koju predvodi naš košarkaški stručnjak Duško Ivanović, minute je dobio i naš reprezentativac Nikola Ivanović, koji je igrao samo tri minuta, ali je dobra vijest pred predstojeći FIBA prozor.

U slovenačkom timu najefikasniji je bio Jogi Ferel sa 24 poena, uz sedam asistencija i pet skokova. Marko Jeremić i Džošua Adams postigli su po 16 poena, a Amar Alibegović 14 poena.

Posle 16 kola u regionalnom takmičenju beogradska ekipa ima 14 pobjeda i poraz uz utakmicu manje, a Cedevita Olimpija 12 pobjeda i tri poraza, uz takođe meč manje.

Zvezda će u petak dočekati Partizan u 21. kolu Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније