Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

27. 01. 2023. 07:54 >> 08:02

NBA LIGA

Šarlot pobijedio Čikago

Šarlot je pobijedio Čikago u kojem igra crnogorski košarkaš Nikola Vučević sa 111:96.

Košarkaši Detroita pobijedili su sinoć Bruklin sa 130:122 i prekinuli niz od četiri poraza u NBA ligi.

Detroit je do prve pobjede u Bruklinu poslije skoro pet godina predvodio Sadik Bej sa 25 poena i devet skokova. Aleks Burks dodao je 20 poena, Džejden Ajvi 16 poena i osam asistencija, a Kilijan Hejs 16 poena i pet skokova.

U ekipi iz Bruklina Kajri Irving bio je najefikasniji sa 40 poena, uz šest asistencija i pet skokova. Nik Klakston postigao je 27 poena uz 13 skokova, a Edmond Samner 24 poena.

Košarkaši Klivlenda pobijedili su Hjuston sa 113:95. Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Darijus Garland sa 26 poena, uz devet asistencija i Evan Mobli sa 21 poenom uz 10 skokova. Din Vajt dodao je 15 poena, a Džeret Alen 14 poena i 10 skokova.

U ekipi Hjustona, koja je sa 11 pobjeda i 38 poraza najlošija u ligi, najefikasniji je bio Tari Ison sa 18 poena uz 11 skokova. Kenjon Martin, Džabari Smit i Alperen Šengun dodali su po 14.

Košarkaši Njujorka pobijedili su poslije produžetka Boston sa 120:117 i nanijeli mu treći uzastopni poraz. Nikse je predvodio Džulijus Rendl sa 37 poena i devet skokova, a ubacio je tri poena sa linije za slobodna bacanja u produžetku, poslije kojih je obezbijedio pobjedu.

Džejlen Branson pobjedi je doprinio sa 29 poena, sedam asistencija i blokadom na samom kraju utakmice, Ar Džej Baret sa 19 poena, a Imanuel Kvikli sa 17 poena i pet skokova.

U ekipi Bostona najefikasniji je bio Džejson Tejtum sa 35 poena uz 14 skokova, Džejlen Braun postigao je 22 poena uz devet skokova, a Derik Vajt 15 poena.

U ostalim utakmicama Los Anđeles Klipersi pobijedili su San Antonio sa 138:100, dok je Dalas pobijedio Finiks sa 99:95, a igrač pobjedničke ekipe Luka Dončić je poslije tri minuta napustio teren zbog problema sa lijevim skočnim zglobom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније