Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

31. 05. 2023. 19:12 >> 20:44

DRUGA POBJEDA

Malta lak rival za crnogorske košarkašice

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore rutinski je savladala Maltu 59:42, u drugom kolu na turniru Igara malih zemalja Evrope.

To je drugi trijumf crnogorskih košarkašica na turniru, nakon što su juče na startu bili bolje od Luksemburga 64:52.

Nije bilo dileme oko pobjednika, protiv selekcije koja je juče bila ubjedljiva u duelu sa Kiprom (82:58), od početka su „crvene" kontrolisale utakmicu, mada da je očito da postoji još mnogo rezervi, kao i dosta posla do 15. juna, kada počinje Evropsko prvenstvo.

"Na početku utamice smo uveli sebe u problem, promašili smo 12 zicera. Poslije smo odbranom i nekim lakim poenima vratili sigurnost, a onda održavali 20 poena razlike", rekla je selektorka Jelena Škerović.

U crnogorskom timu najefikasnije su bile Milica Jovanović sa 14, Marija Leković sa 11 i Božica Mujović sa deset poena.

Crna Gora sjutra (četvrtak) igra protiv Kipra od 12 i 15.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније