Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

09. 12. 2023. 12:30 >> 12:31

NBA

Zajon ponovo ima problema sa kilogramima: As Pelikansa ne sluša savjete

Nekadašnji prvi pik na draftu 2019. godine Zajon Vilijamson ponovo je na meti kritika zbog svoje kilaže i generalno fizičke spreme.

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa ove sezone u prosjeku bilježi 22,2 poena, 5,6 skokova i 4,8 asistencija po meču, što je daleko od loših brojki, ali ipak nedostaje mu jači doprinos koji teško da se vidi na parketu.

Pelikansi su doživjeli pravo "razmontiranje" od LA Lejkesa 133:89 i trener Vili Grin je akcentovao na Zajona da mora da se "trgne".

"Veliki poraz, nedostaje nam snage, ali obo je prilika za Zija, da se trgne da nauči nešto", kazao je on.

Lejkersi su žargonskim rečnikom "šetali" kroz reket Pelikansa, a Zajon gotovo da ništa nije mogao da stigne.

Međutim do košarkaša koji je trebao da bude centralna figura ekipe iz Nju Orleansa, kao da kritike ne dopiru.

Zapravo, novinar koji prati Pelikanse i koji je dobro upućen u dešavanja u svlačionici tima, Kristijan Klark, kazao je da do mladog igrača jednostavno kritike i savjeti ne dopiru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније