Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

28. 01. 2024. 11:02 >> 11:02
1

NBA

LeBron pokazao da su godine samo broj: Partija koja pomjera granice

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa slavili su na gostovanju protiv Golden Stejt Voriorsa - nakon dva produžetka 145:144.

Utakmica je pružila pravu zabavu navijačima - LeBrona Džejmsa i Stefa Karija na vrhuncu svvog izdanja (za razliku od Denvera gdje je Embidu odlučio petu godinu zaredom da presjedi duel sa Nagetsima i Jokićem).

Meč je bio egal u prvom poluvremenu, gosti su imali blagu rednost, Golden Stejt je preokrenuo u trećoj dionici, ali su se Lejkersi vratili u zadnjoj.

Na 15 sekundi do kraja imali su Lejkersi prednost, ali je Stef Kari izjednačio. Potom je plej Voriorsa ukrao loptu i asistirao za Kleja Tompsona ali je on promašio trojku za pobjedu. Ostalo je 118:118 i pošlo se u produžetak.

Tu je na 11 sekundi do kraja imali su Lejkersi tri poena prednosti, ali onda je Tompson pogodio van linije 7,24 i izjedačio rezultat.

Ni drugi produžetak nije donio manju neizvjesnost. Kada je Stef Kari pogodio za 144:143, djelovalo je da je meč gotovo, ali onda je Grin faulirao navodno Džejmsa, i LeBron je bio oba puta precizan.

Najbolji igrač Lejkersa je ima monstruoznu partiju sa 110. tripl dabl učinkom u karijeri, odnosno 36 poena, 20 skokova i 12 asistencija.

Entoni Dejvis je dao 29 i imao 13 skokova, Rasel je dao 28, dok je Rivs završio sa 17 poena. Dvocifreni su bili i Vanderbilt sa 14 kao i Hačimura sa 11.

Vorirose je predvodio Stef Kari sa 46 poena i sedam asistencija. Tompson je dao 24, Kuminga i Vigins po 22.

Treba reći i da su Lejekrsi šutnuli 43 bacanja naspram svega 16 Voriorsa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније