Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

22. 03. 2024. 10:09 >> 10:09
Čitaj mi:

na pobjedi u "pecari"

Borba za plej-of, Sutjeska protiv Borca

Košarkaški klub Sutjeska Elektroprivreda večeras u 21h protiv Borca iz Banjaluke igra posljednji meč na "balonu" u Širokom Brijegu.

Nakon pobjeda nad Heliosom i Šibenkom, pred Sutjeskom je još jedna utakmica na “balonu” NLB ABA2 lige u Širokom Brijegu.

Sutjeska se nalazi u odličnoj situaciji, pa je nakon sjajnih izdanja prethodnih dana u “Pecari” blizu plasmana u plej-of, što je i bio jedan od ciljeva, koji su postavljeni pred ekipom uoči starta sezone.

Naš rival ima pobjedu manje na tabeli, a u ovaj meč ulazi nakon kadrovskih problema, koji su ga zadesili prije dva dana, kada je službenim rezultatom izgubio utakmicu od Heliosa.

Ekipa je motivisana, a želja svih u klubu je da se nastavi niz dobrih igara i rezultata, te da se regularni dio sezone završi u velikom stilu.

“Borac ima kadrovskih problema, a mi idemo na pobjedu. U interesu nam je da budemo što bolje plasirani, ne bavimo se kalkulacijama. Očekujem da damo maksimum i da ovaj ‘balon’ završimo sa sve tri pobjede”, kazao je Andrej Vulević.

Nastup Nikole Kočovića, koji se povrijedio protiv Šibenke je pod znakom pitanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније