Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Dragana Blečić

25. 03. 2024. 11:33 >> 11:36
Čitaj mi:

reakcije nakon meča

Radović: "Izgubili smo sigurnost u drugom poluvremenu"

Treću sezonu zaredom košarkašice Budućnost Bemax su izgubile u finalu i to od iste ekipe. Celje je bilo bolje u borbi za titulu WABA lige 64:59.

"Malo je reći da je bolno izgubiti na ovaj način finale kod kuće treći put zaredom. Vodile smo dobrim dijelom utakmice, ali mislim da iskustvo pojedinih igračica Celja u ovakvim utakmicama je donijelo prevagu na samom kraju. Ipak, ponosna sam na svoju ekipu i na koji smo način pristupili ovom fajnl foru. Velika žal definitivno ostaje ali sport je surov i mi moramo nastaviti dalje" , izjavila je Ksenija Šćepanović. 

“Vučice” su u drugom kvartalu imale i maksimalnih plus 14 (35:21), kontrolisale su utakmicu, ali je, kako se meč bližio kraju, slovenačka ekipa bila agresivnija i koncentrisanija.

"Sigurno da je jako teško svima u klubu jer smo svjedoci da je napravljen ogroman napor da bi sve bilo organizovano na apsolutno vrhunskom nivou. Što se tiče same utakmice, imali smo dva potpuno različita poluvremena, prvo koje je bilo sjajno sa nase strane, i drugo , pored nespornog kvaliteta ekipe Celja koje su puno iskusnije, gdje smo podlegli pritisku gubljenja prednosti koju smo imali. Nijsmo pogodili neke jako bitne, otvorene šuteve kad je trebalo, i izgubili sigurnost koja je potrebna za ovakve utakmice", rekao je trener ŽKK Budućnost Bemax-a Vladan Radović .

Budućnost ostaje na tri regionalne krune, dok je slovenački prvak došao do petog trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније