Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

14. 04. 2024. 12:07 >> 12:07
Čitaj mi:

PONOSAN NA EKIPU

Pavlićević: Cilj ispunjen, pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu

Košarkaši SC Derbija sjutra gostuju Cvenoj zvezdi u Beogradu. na startu četvrtfinala plej-ofa Admiralbet ABA lige. Bek "studenata" Nikola Pavlićević kazao je da je ekipa ispunila cilj u ovoj sezoni, što se tiče regionalnog takmičenja, ali da se neće predati bez velike borbe.

"Ponosan sam na saigrače, koji su odigrali sjajnu sezonu. Pripremamo se za velike utakmice, to je dodatno iskustvo našim košarkašima, a naravno, ne prijetimo Zvezdi", rekao je Pavlićević.

On je istakao da ekipa mora u duele sa favoritom da uđe sa velikom energijom, ukoliko želi da se nada povoljnom rezultatu.

"Mi ćemo pokušati da iznenadimo, damo sve od sebe i uđemo sa velikom energijom u utakmice. Da pokušamo - naš je novi cilj, a zna se koliko je Zvezda kvalitetna ekipa", naglasio je Pavlićević.

Duel u Beogradskoj areni počeće u 18 sati.

U plej-ofu igra se na dvije pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније