Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

15. 04. 2024. 13:26 >> 13:26
Čitaj mi:

PROBLEM DUŽINA UGOVORA

Larkin bez ugovora od naredne sezone, prva ponuda Efesa odbijena

Jedan od najboljih košarkaša Evrolige, Amerikanac sa turskim pasošem Šejn Larkin od naredne sezone biće slobodan agent, budući da mu ugovor sa Efesom ističe na kraju ove sezone.

Larkin koji je u Efes stigao 2018. godine i u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača Evrolige, sa tuskim timom je osvojio dvije vezane titule prvaka Evrope.

On je dobio i pasoš Turske, igrao je za reprezentaciju, ali je iz nje kasnije istjeran zbog toga što je prijavio povredu prilikom jednog FIBA reprezentativnog prozora i nije nastupao za turski nacionalni tim.

Izvori bliski igraču prenose da se košarkašu sviđa život u Istanbulu i da bi volio da ostane u Efesu, međutim i da je odbio prvu ponudu kluba koja iznosi tri miliona eura za dvije sezone.

Nisu navodno problemi u finansijama, već u dužini ugovora, budući da Larkin traži ugovor na minimum tri sezone.

On ove sezone u prosjeku bilježi 16,8 poena i 5,1 asistenciju po utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније