Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

02. 05. 2024. 10:19 >> 11:31
Čitaj mi:

polufinale aba druge lige

Đukanović: Ulazak u finale bio bi najveći uspjeh kluba

Podgorica večeras u Novom Sadu u meču sa Vojvodinom traži put do finala ABA druge lige.

Momci Dragana Radovića prvi meč u "Bemaks areni" su dobili 98:80 i sa plus 18 čekaju revanš, gdje se i polufinale, baš kao i četvrtfinale igra na dva meča, po sistemu 1-1, gdje se gleda koš razlika.

Kapiten KK Podgorice Milutin Đukanović smatra da su u prvom meču iskoristili neke momente na iskusan način.

"Prije svega mislim da smo od početka sezone pokazali jednu kvalitetnu igru. Kako je vrijeme odmicalo, pokazivali smo sve kvalietniju igru. Sreli smo se već jednom sa Vojvodinom i slavili u tom meču, ne bih rekao da su neko pretjerano iznenađenje. Možda jeste sama razlika na kraju, uspjeli smo da iskoristimo neke momente na kraju, iskoristili smo ih na neki iskusan način, spremni dočekujemo ovaj drugi meč", izjavio je Milutin Đukanović.

Đukanović iskreno kaže da nije iznenađen nakon tri pobjede u pjel ofu.

"Nije iznenađenje, vjerujem u ove momke od prvog dana što radimo. Podizali smo formu kako je vrijeme odmicalo. Znali smo da je mnogo bitno da uđemo u plej of i kasnije će to ići na našu ruku. Ulazak u finale bio bi najveći rezultat kluba i prije svega za ove mlade momke, ya igrače koje je nklub iznjedrio", zaključio je Đukanović.
Strateg Podgorice Dragana Radović svjestan je da je Vojvodina kvalitetna ekipa. 

"Ne opterećujemo se rezultatom, iako ulazimo u revanš sa prednošću koja nije mala, ali svjesni smo da je Vojvodina kvalitetna ekipa, koja će imati reakciju nakon prvog susreta. Ipak, nama ostaje da igramo svoju igru i da iz te igre dođemo do rezultata koji će nam osigurati prolaz u finale ABA 2 lige", naglasio je Radović.

Duel u maloj dvorani Spensa počeće u 19 sati.

U drugom polufinalu rivali su Spartak iz Subotice i MZT Skoplje.

Spartak je prvi duel u Skoplju dobio 78:73.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније