Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Novosti.rs ]

21. 01. 2015. 20:19 >> 20:15

TRENER MINESOTE

Vidjećemo Raduljicu protiv Pekovića

Trener Minesote Timbervulfsa Flip Saunders izjavio je da još nije formirao kompletno mišljenje o srpskom centru Miroslavu Raduljici i da će više o njegovom statusu znati kada ga bude vidio kako se nosi na treninzima sa našim centrom Nikolom Pekovićem.

Pošto je neposredno prije duela protiv Šarlota potpisao novi desetodnevni ugovor, Miroslav Raduljica je odigrao još jedan meč za Minesotu.

Uz malu minutažu (samo tri minuta), podsjećaju "Novosti", logično je što trener Flip Saunders nije mogao da izjavi da li je zadovoljan načinom na koji srpski reprezentativac igra.

"Nijesam još formirao kompletno mišljenje o njemu. Miroslav dobro radi neke stvari. Veliki je, a nama je potrebna snaga iza Đorđija Đenga. Znaćemo više o njegovom statusu kada tokom ove nedjelje sa radom počne i Nikola Peković i kada vidimo kako se nosi sa njim na treninzima", objasnio je Saunders.

Prema pravilima NBA, sljedeći ugovor Raduljice sa Minesotom mora da bude do kraja sezone.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније