Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Mina [ Objavio: O.Z. ]

11. 09. 2016. 20:55 >> 20:35

TEKVONDO EP

Peruničić bronzani u Bukureštu

Crnogorski tekvondo reprezentativac Vasilije Peruničić osvojio je bronzanu medalju na kadetskom prvestvu Evrope u Bukureštu.

Član podgorićkog Montenegro starsa do odličja u kategoriji do 61 kilogram došao je pobjedama protiv reprezentativaca Španije 7:5, Francuske 10:9 i Hrvatske 10:2.

U meču za finale izgubio je od predstavnika Italije 17:15.

Sportski direktor Tekvondo saveza, Rade Vuletić, kazao je da je na ishod polufinalne borbe uticala povreda iz prethodnog meča.

"Ostvaren je ogroman uspjeh za crnogorski tekvondo i osvojena je prva evropska medalja. Kao što sam i najavio, Peruničić će predvoditi generaciju kadeta koji će biti glavni aduti za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine", kazao je Vuletić agenciji MINA.

Drugi crnogorski predstavnik, Matija Vuletić, zaustavljen je u osmini finala od reprezentativca Bjelorusije.

Na EP učestvovalo je 450takmičara iz 40 država.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније