Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

09. 03. 2024. 15:25 >> 15:25
Čitaj mi:

TEKVONDO

Peruničić zaustavljen u drugom kolu

Crnogorski tekvondo reprezentativac, Vasilije Peruničić, u drugom kolu završio je nastup na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

On je danas na u Sofiji, na startu takmičenja u kategoriji do 80 kilograma, pobijedio Finca Bardija Mirzaija, dok je u drugom poražen od vicešampiona svijeta, Grka Apostolosa Telikostoglua.

Trener crnogorske reprezentacije, Balša Radunović, kazao je da ostaje žal što Peruničić, uprkos kvalitetu rivala, nije pokazao sve što zna.

"On je, imajući u vidu kvalitet turnira i iskustvo rivala, uspio da se izbori sa pritiskom prvog meča, ušao je skoncentrisan i zasluženo pobijedio. U drugom kolu, sa dosta iskusnijim protivnikom, nije uspio da pokaže sve svoje sposobnosti i izgubio je 2:0 u rundama", rekao je Radunović agenciji MINA.

On je istakao da je na stručnom štabu da izvuče pouku, ispravi greške i nadogradi sve segmente.

Sjutra će se za olimpijsku vizu boriti Zinedin Bećović (do 68), Andrea Berišaj (do 67) i Anđela Berišaj (preko 67).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније