Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

02. 02. 2023. 19:23 >> 19:18

NFL

Vlasnik Nju Inglanda zove Brejdija da se oprosti u dresu Petriotsa: Ugovor na jedan dan

Vlasnik Nju Inglanda Robert Kraft rekao je danas da želi da legendarni kvoterbek Tom Brejdi potpiše jednodnevni ugovor sa tim NFL klubom kako bi mogao da se povuče kao član tima koji je predstavljao dvije decenije.

"Ne samo da ja to želim, naši navijači to žele. Za nas je on uvek bio i uvijek će biti član Petriotsa", rekao je Kraft u razgovoru za CNN, prenosi Hina.

"Učinićemo sve što je u našoj moći da ga vratimo", dodao je on.

Jedan od najboljih igrača američkog fudbala svih vremena objavio je u srijedu da je "definitivno završio svoju karijeru".

"Povlačim se zauvijek. Hvala ljudi što ste mi dopustili da živim svoj san", objavio je 45-godišnji Brejdi.

Tokom 23-godišnje karijere u NFL-u Brejdi je osvojio rekordnih sedam titula prvaka, od toga šest kao član Nju Ingland Petriotsa za koje je igrao od 2000. do 2019. godine i još jedan sa Tampa Bej Bakanirsima u kojima je proveo posljednje tri sezone.

Osim što je rekorder po broju osvojenih titula, Brejdi je rekorder i po broju bačenih dodavanja za tačdaun u karijeri (649 u ligaškom delu sezone i 88 u doigravanju), kao i po broju osvojenih jarda dodavanjem (89.214 u ligaškom delu i 13.400 u plej-ofu).

Pet je puta biran za najkorisnijeg igrača (MVP) Superboula, a tri puta za MVP-a sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније