Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В.

03. 05. 2023. 17:25   >>  17:25

U 32. GODINI

Preminula bivša olimpijska i svjetska šampionka

Trostruka osvajačica olimpijskih medalja i bivša svjetska prvakinja na 100 metara Tori Bouvi, preminula je u 32. godini. Uzrok smrti Amerikanke nije poznat.

Ona je osvojila zlato u štafeti 4×100 metara na Olimpijskim igrama u Riju 2016, ima i srebro sa istih Igara na 100 metara, te bronzu u konkurenciji 200 metara.

Na Svjetskom prvenstvu u Pekingu 2015. godine osvojila je bronzanu medalju, a posljednje velike rezultate zabilježila je na Svjetskom prvenstvu u Londonu 2017. godine gdje je osvojila zlatne medalje u trci na 100 metara i štafeti 4×100.

“Užasnuti smo što moramo da podijelimo veoma tužnu vijesti da je Tori Bouvi preminula. Izgubili smo klijenta, dragu prijateljicu, kćerku i setru. Tori je bila šampion…svetionik koji je sijao tako jako. Zaista smo slomljenog srca i naše molitve su sa porodicom i prijateljima”, naveo je “Icon Menagment” čiji je Bouvi bila klijent.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније