Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В.

27. 05. 2023. 19:22 >> 19:22

SLAVIO NA PRETPOSLjEDNjOJ ETAPI

Roglič na korak od trofeja na Điru

Vozač Jumbo-Visme Primož Roglič na korak je od trofeja na Điru D'Italija, pošto je danas slavio na pretposljednjoj etapi. Slovenački biciklista je hronometar od Tarvizija do Monte Lusarija, dug 18,6 kilometara, završio sa 40 sekundi prednosti u odnosu na Gerejnta Tomasa iz Ineosa. On tako uoči sjutrašnje etape ima nedostižnih 14 sekundi prednosti upravo od Tomasa.

Do trijumfa je stigao u vremenu od 44:23 minuta.

Roglič je u jednom trenutku imao kvar, kada mu je spao lanac pa je morao da zamijeni bicikl, ali je ipak uspio da nadoknadi zaostatak i zabilježi jednu od najvećih etapnih pobjeda u karijeri, koja će mu donijeti prvu titulu na Điru.

Roglič će tako postati prvi Slovenac koji je slavio na Điru, a za to će mu biti potrebno da stigne do cilja u Rimu

To će biti četvrti trijumf Rogliča u velikim trkama, nakon što je osvojio tri titule na španskoj Vuelti..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније