Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.Г. [ Mina ]

09. 08. 2023. 16:05 >> 16:05

OKUPIĆE VIŠE OD 200 TAKMIČARA

Bar domaćin međunarodnog karate seminara

Bar će od 10. do 17. avgusta biti domaćin internacionalnog karate seminara Bar Bemax 2023, koji će okupiti više od 200 takmičara, saopštili su organizatori.

Jubilarno deseto izdanje seminara, u organizaciji karate klubova Bar i Budućnost, okupiće karatiste iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Slovačke, Mađarske, Sjedinjenih Američkih Država.

Treninzi na seminaru biće organizovani u više grupa, u borbama i katama.

"Na ovogodišnjem seminaru, instruktori biće poznata trenerska imena iz Crne Gore, regiona i Evrope. Svi učesnici seminara, biće smješteni u hotelu Sidro, dok će treninzi biti održani u dvorani Topolica", piše u saopštenju organizatora.

Organizatori seminara uz pomoć sponzora, kompanije Bemaks, obezbijedili su majice i diplome za sve učesnike seminara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније