Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

01. 10. 2023. 22:29 >> 22:29

NFL

Hamlin se vratio na teren devet mjeseci od srčanog udara

Igrač Bafalo Bilsa Damar Hamlin vratio se večeras takmičenju u NFL, devet mjeseci otkako je doživio srčani udar tokom utakmice.

Hamlin nije bio u sastavu u prve tri utakmice u sezoni, ali je pozvan za večerašnji duel protiv Majami Dolfinsa i to je njegova prva utakmica u regularnom dijelu sezone u NFL, otkako je 2. januara doživio srčani udar tokom utakmice sa Sinsinatijem.

Hamlinovo srce je stalo i ljekari su morali da ga oživljavaju na terenu, u kritičnom stanju je prebačen u bolnicu, a 11. januara je pušten kući.

On je u aprilu dobio dozvolu da igra, vratio se treninzima krajem jula i igrao u predsezonskim utakmicama Bilsa.

Hamlin bi mogao da bude u sastavu Bafala koji će putovati u London na utakmicu protiv Džeksonvila, naredne nedjelje na stadionu Totenhema, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније