Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Beta ]

25. 10. 2023. 16:53 >> 16:53

POČETKOM 2024. GODINE

Vajlder želi da boksuje protiv Džošue

Američki bokser Deontej Vajlder rekao je danas da bi bila "velika katastrofa" ako nikada ne bi boksovao protiv Britanca Entonija Džošue. Vajlderov tim pregovara o borbi sa Džošuom u 2024. godini, nakon što su propali planovi za ovogodišnji meč u Saudijskoj Arabiji.

"Obavještavam te da sam spreman za borbu. Hajde da ovo vrijeme bude najbolje u našim životima. To je borba kojoj se svi raduju i nadamo se da će se dogoditi, a ja radim sve što je u mojoj moći da se dogodi", obratio se Vajlder Džošui putem društvenih mreža, prenio je BBC.

Promoter Edi Hern je nagovijestio da je borba Džošue i Vajldera bila blizu u septembru, prije nego što su se potencijalni organizatori iz Saudijske Arabije povukli iz dogovora.

Sada se pregovara od početka, a pominje se da bi mogli da boksuju u SAD početkom sljedeće godine.

Vajlder nije boksovao godinu dana otkako je nokautom u prvoj rundi pobijedio Roberta Helenijusa, koji je takođe bio i Džošuin posljednji protivnik.

"Čuo sam neke stvari od tvog promotera (Herna) koji je rekao da je moja posljednja borba trajala kratko i da se nisam borio godinu dana i da on ne zna da li želim da boksujem ili ne. Bila bi velika katastrofa da nikada ne uđemo u ring i ostavimo naš pečat u istoriji", rekao je Vajlder.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније