Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ Beta ]

29. 11. 2023. 14:52 >> 16:31

SNUKER

O'Saliven: Traže da razmotrim svoju budućnost u sportu

Sedmostruki svjetski šampion u snukeru Roni O'Saliven rekao je da ga je upravno tijelo Svjetskog snukera pozvalo da razmotri svoju budućnost u sportu.

O'Saliven se suočava sa disciplinskim postupkom pošto je kritikovao Svjetski snuker zbog stava o petorici igrača koji su odlučili da učestvuju na egzibicionom turniru u Maku, umjesto na Otvorenom prvenstvu Sjeverne Irske.

Jedan od najboljih snukeraša svih vremena zaprijetio je nedavno da će se povući iz takmičenja zbog sukoba sa upravnim tijelom.

On je rekao da su mu čelnici Svjetskog snukera poslali pismo.

"Pismo koje su mi poslali nije bilo baš lijepo. Mislim da sam učinio mnogo dobrog za snuker. Očekivao bih da neko kaže: 'Znaš šta, mislimo da si mnogo uradio za ovu igru, sviđa nam se ono što pružaš'. Nikada nisam dobio pismo u kome me pohvaljuju. Sve što dobijam je pismo u kome kažu: 'Uradio si ovo i ono loše' ", rekao je O'Saliven, prenio je BBC.

"Nisam pričao ni sa kim iz Svjetskog snukera 10 godina i nikada neću doprijeti do njih pošto znam da takva kultura nije za mene", dodao je 47-godišnji snukeraš.

Disciplinski postupak protiv petorice igrača - aktuelnog svjetskog šampiona Luke Bresela, četvorostrukih svjetskih prvaka Džona Higinsa i Marka Selbija, Tepčaje Un Nua i Alija Kartera izbjegnut je jer je događaj u Makau odgođen za decembar uz dozvolu Svjetskog snukera.

O'Saliven je u oktobru podržao te igrače.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније