Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

08. 01. 2024. 19:38 >> 19:43
Čitaj mi:

SNUKER

O'Saliven u četvrtfinalu Mastersa, maksimalni brejk Dinga

Britanski snukeraš Roni O'Saliven plasirao se danas u četvrtfinale Mastersa u Londonu, pošto je pobijedio Ding Đunhuija iz Kine sa 6:3.

U meču prvog kola sedmostruki svjetski šampion poveo je sa 4:0, Ding je uspio da se primakne na 3:4, ali je O'Saliven popravio igru i 25. put u karijeri se plasirao u četvrtfinale Mastersa.

Ding je u sedmom frejmu napravio maksimalni brejk od 147 poena, svoj drugi na Mastersu, poslije 2007. godine i prvi je igrač kome je to pošlo za rukom na tom prestižnom turniru.

Do sada su po jedan maksimalni brejk na Mastersu ostvarila samo dvojica igrača Kanađanin Kirks Stivens 1984. i Marko Fu iz Hong Konga 2007. godine.

"Nevjerovatan je, znao sam da će uspjeti otkako je ubacio drugu ili treću kuglu. Njegova poziciona igra je toliko dobra, nijednom nije bio van pozicije. Kakav veličanstven igrač. Sjajan brejk i drago mi je što sam pobijedio", rekao je O'Saliven za BBC.

Jedan od najboljih igrača svih vremena dodao je da nije zadovoljan formom i da ne zna kako će biti u nastavku turnira.

On će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Australijanca Nila Robertsona i Britanca Berija Hokinsa.

U drugom četvrtfinalu igraće britanski snukeraši Džek Lisovski i Šon Marfi.

Lisovski je u prvom kolu pobedio aktuelnog svjetskog šampiona Belgijanca Luku Bresela 6:2, a Marfi je bio bolji od Kineza Ande Džana 6:2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније