Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Beta ]

02. 02. 2024. 14:57 >> 14:57
Čitaj mi:

DIREKTOR MERCEDESA OTKRIO

Volf: Hamilton nam je vijest o odlasku saopštio za doručkom

Direktor Mercedesa Toto Volf izjavio je danas da ga je britanski vozač Luis Hamilton za doručkom iznenadio objavom da napušta taj tim Formule 1 i da prelazi u Ferari.

Volf je rekao da je čuo glasine da bi Hamilton mogao da ode, ali da nije sa sigurnošću znao sve dok to nije nije potvrdio sedmostruki svjetski šampion Formule 1 na sastanku u srijedu.

Hamilton na kraju predstojeće sezone napušta Mercedes i od 2025. godine prelazi u Ferari. Britanac je 2013. godine iz Meklarena prešao u Mercedes, sa kojim je osvojio šest šampionskih titula.

"Iznenađenje je bilo to što sam čuo glasine nekoliko dana ranije, ali sam želio da sačekam doručak koji smo planirali za srijedu ujutru. On je tada objavio vijest", rekao je Volf.

Hamilton je prošlog ljeta produžio ugovor sa Mercedesom na još dvije godine, do kraja 2025, ali će ekipu napustiti godinu dana ranije pošto je aktivirao oslobađajuću klauzulu.

Volf je naveo da činjenica da Hamilton traži novi izazov nije iznenađenje, ali da tajming jeste. On je sugerisao da se 39-godišnji Hamilton možda "kocka" tražeći još jednu šansu da osvoji titulu, ali je i dodao da u Mercedesu potpuno poštuju to da neko može da promijeni mišljenje.

Mercedes sada ima vremena da o odluči o novom vozaču koji će biti partner Džordžu Raselu za sezonu 2025, dodao je Volf.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније