Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

24. 02. 2024. 14:53 >> 14:54
Čitaj mi:

VELIKI PODVIG MLADOG KARATISTE

Bjelalac do titule prvaka Balkana pobjedom nad svjetskim šampionom

Osamnaestogodišnji crnogorski karatista Ognjen Bjelajac (član "Omladinca") napravio je ogroman podvig pošto je u finalu Balkanskog prvenstva, koje je organizovano u Podgoriciu, savladao Grka Kristosa Stefanosa Ksenosa u kateogoriji do 60 kilograma.

Grčki karatista je inače aktuelni svjetski prvak sa prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva (do 60 kg) a ima i srebro sa evropskog prvenstva, kao i zlato iz karate Premijer lige.

"Moja prva medalja na seniorskom šampiopnatu Balkana. Radio sam četiri meča protiv izuzetno jaka takmičara. U finalu sam savladao aktuelnog prvaka svijeta. Zahvalio bi se selektoru Almiru Cecunjaninu, i naravno Žarku Rakoviću mom treneru", kazao je Bejlajac nakon meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније