Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 10. 2020. 08:47 >> 08:48

AZERBEJDŽAN SAOPŠTIO

Raketni napad, uprkos dogovoru

Iz državnog tužilaštva Azerbejdžana danas je saopšteno da su jermenske oružane snage izvele raketni napad na hidroelektranu Mingačevir u Azerbejdžanu.

U saopštenju se navodi da je azerbejdžanska protivraketna odbrana uspjela da identifikuje, presretne i uništi jermenske rakete prije udara na cilj.

Ova hidroelektrana je od ključnog značaja za snabdijevanje građana Azerbejdžana strujom i bezbjednost tog postrojenja je od primarnog značaja za nacionalnu bezbjednost, prenio je TAS.

Po mišljenju eksperata, kada bi bila srušena brana na akumulacionom jezeru hidroelektrane Mingačevir, veliki dio azerbejdžanske teritorije bio bi poplavljen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније