Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

23. 10. 2020. 09:23   >>  11:41

ODGOĐEN MEČ

Đer ne dolazi u Podgoricu

Utakmica šestog kola DELO EHF Lige šampiona za rukometašice između Budućnosti i Đera, koja je u subotu trebalo da bude odigrana u Podgorici, odgođena je nakon što je jedna igračica mađarskog tima dobila pozitivan nalaz testa na korona virus.

 

Iz Đera su upoznali Evropsku rukometnu federaciju (EHF) o pojavi korona virusa u njihovom sastavu, što je za posljedicu, na osnovu odluka nadležnih zdravstvenih vlasti u Mađarskoj, imalo da kompletan tim mora u obavezan karantin.

EHF će u komunikaciji sa klubovima odrediti novi termin odigravanja meča, čim se za to steknu potrebni uslovi.

„Odgađanje utakmice stvara veoma negativnu situaciju. Međutim, uzimajući u obzir trenutne okolnosti i činjenice da su prioritet sigurnost i integritet igračica, kao i nastavak takmičenja, nije bilo prostora za donošenje drugačije odluke od navedene“, saopšteno je iz EHF-a.

Ovo nije prvi put da se zbog virusa odlažu mečevi Lige šampiona. Ranije su odložena čak četiri meča, koji će se naknadno odigrati.

"Plave" će u narednom kolu (8. novembra) igrati protiv Valčee u Rumuniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније