Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 12. 2021. 18:31 >> 18:32

"LAVICE" SPREMNE ZA SP

Brnović: Protiv Slovenije i Angole vidimo našu šansu

Crnogorske rukometašice sjutra kreću na put u Španiju, u Granoljers, a u petak igrju premijerni meč na Svjetskom prvenstvu protiv Slovenije. Pivot Tanja Brnović smatra da će utakmice sa Slovenijom i Angolom odrediti sudbinu "lavica".

"Protiv Slovenije i Angole vidimo našu šansu, možemo da ugrozimo rivale i osvojimo bodove. Mislim da će nam protiv Slovenije biti veoma važna kompaktna i stabilna odbrana, kao i strpljiv napad. Tu je dodatna težina utakmica jer igramo protiv našeg bivšeg selektora, koji nas najbolje poznaje“, kazala je Brnović.

"Lavice" su se za šampionat pripremale u Švedskoj, gdje su u dva kontrolna meča poražene od Švedske.

"U dva meča sa Švedskom vidjele smo kolika je razlika kada se odigra strpljivo i kada se igra ishitreno. Šveđanke su znale da nas kazne brzim golovima iz tranzicije. Slovenija nije taj tip ekipe, ali svaki tim danas zna da kazni greške“, kazala je Brnović.

Dijana Mugoša, lijevo krilo "lavica" da je fokus na Sloveniju.

"Očekujem da damo maksimum, kao i da budemo fokusirane na prvu utakmicu sa Slovenijom, gdje bi trebalo da probijemo led. Nadam se da će poslije toga biti manje problema, koje ćemo moći da rješavamo u hodu.Vidjeli šta je dobro, a šta nije i šta bi trebalo da popravimo", rekla je Mugoša.

Crna Gora i Slovenija igraće u petak od 20.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније