Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

27. 01. 2022. 15:10 >> 15:11

ROGANOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON EP

Tehnički i igrački ne zaostajemo za ostalim ekipama

Selektor crnogrskih rukometaša, Zoran Roganović poručio je da je njegova ekipa na Evropskom prvenstvu pokazala da tehnički i igrački ne zaostaje za najjačim selekcijama.

"Lavovi" su učešće na Euru završili na 11. mjestu.

"Sigurno je da je puno pozitivnih stvari, o kojima će se pričati u sljedećem periodu. Sada je utisak malo pokvaren, ostaje malo gorčine zbog ovih posljednjih utakmica. Igrači, koji su bili u dobroj formi, pokazali su da znaju da igraju rukomet. Jedna budućnost na koju crnogorski rukomet računa. Jako mi je drago da se iz svega ovoga vidi da tehnilčki i igrački ne zaostajemo za ostalim ekipama na prvenstvu", rekao je Roganović.

"Naša selekcija će u nedjelju, saznati rivala u baražu za Svjetsko prvenstvo.

"To su dvije utakmice, to je drugačije. Igrači će se vratiti u klubove, imati malo vremena za oporavak i ući u sistem igre u svojim klubovima, koji je mnogo lakši. Da dočekaju zdravo baraž , znamo svi da nikom nije svejedno kad igra sa Crnom Gorom u baražu", poručio je Roganović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније