Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

22. 01. 2023. 17:23 >> 21:14
4

NIJE PRODUŽIO UGOVOR

Zoran Roganović više nije selektor Crne Gore

Zoran Roganović nije više selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore. On je to saopštio nakon poraza od Slovenije (31:23) u posljednjem meču na Svjetskom prvenstvu.

"Nismo uspjeli da na samom kraju igramo kvalifikacije za Olimpijske igre. Ja sam sve uvjeravao da možemo do Pariza, nismo uspjeli i smatram da je ljudski da odem, meni je riječ važnija od svega", kazao je Roganović. 

On je naveo da je to najispravnija odluka. 

"Informisao sam sinoć čelnike saveza da više neću biti selektor, ugovor mi je istekao. Ostavljam dobru ekipu, fenomenalne igrače. Siguran sam da će predsjednik saveza Petar Kapisoda naći dobru zamjenu. Mislim da je to najispravnija odluka, pa se možda jednog dana vratim", kazao je Roganović za RTCG.

Kaže da se okreće obavezama u klubu.

"Mene već za koji dan čeka trening u klubu, pokušaću da se dodatno usavršavam i da budem bolji", kazao je Roganović.

Osvrnuo se i na meč sa Slovenijom.

"Donijeli smo odluku da igraju mladi igrači, nisam htio da mučim nosioce igre, treba da se vrate zdravi u svoje klubove. Ovo je veliko iskustvo za sve one koji su igrali danas", kazao je Roganović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније